Električni konvektori – toplina kojoj možete vjerovati!

Električni konvektori su jednostavno rješenje za učinkovito grijanje. Isplativo za cijeli dom, postoje i brze i jednostavne prijenosne opcije dostupne za jednokrevetne sobe. U Svijetu Grijanja u ponudi imamo najprodavanije konvektore na svijetu – Noirot konvektore.

Oni su ekološka alternativa tradicionalnom centralnom grijanju, koristeći električnu energiju za stvaranje topline, a ne tople vode. Podešeni su da prepoznaju sve gubitke topline čime je osigurana maksimalna optimizacija i davanje topline u prostor.

Noirot se proizvodi u Francuskoj, posjeduje jedinstvenu patentiranu tehnologiju i najkvalitetnije komponente. To je razlog zašto na Noirot proizvode dobivate 5 godina garancije, a očekivani vijek trajanja je duži od 25 godina.

Bilo da želite konvektor za mobilno upravljanje, kupatilni radijator, konvektor za grijanje jedne sobe ili čitavog doma/stana, ne brinite. U ponudi imamo raznorazne modele i vrste gdje će te, uz našu pomoć, zasigurno odabrati proizvod koji je idealan za vaše potrebe!

U nastavku se uvjerite zašto su Noirot električni konvektori jedni od najprodavanijih i najkvalitetnijih u Europi i svijetu.

Prikazuje se svih 7 rezultata

Filter pretrage