Prikazujemo 1–24 od 33 rezultata

Kamini na bioetanol – nikad brže do ljepote plamena

Kamini na bioetanol se napajaju gorivom zvanim bioetanol i mogu se ugraditi bez ili sa potrebom dimnjaka. Stoga su to izuzetno fleksibilni kamini, dostupni u mnogim cjenovnim razredima i tipovima domova ili javnih prostora. Kamin na bioetanol postao je vrlo popularan posljednjih godina, dijelom i zbog velike fleksibilnosti, te činjenice da je jedan od ekološki najboljih kamina na tržištu.

Za razliku od peći na drva, kamini na bioetanol ne proizvode opasne čestice, a emisije se sastoje od vode, topline i beznačajne količine ugljičnog dioksida.

Ovi kamini dolaze u svim vrstama i izvedbama, a mogu se instalirati gotovo bilo gdje, bilo da se radi o samostojećem kaminu, montiranom kaminu na bioetanol ili ugradbenom kaminu.

Plamen u kaminima na bioetanol je stvaran i pruža toplinu, ali se po želji može koristiti i kao ukrasni kamin. Vatra na bioetanol dolaze u ručnoj i automatskoj verziji, kojima se može upravljati putem daljinskog upravljača, pametnog telefona ili aplikacije.

Ispod možete pronaći našu ponudu kamina na bioetanol te uvjeriti se zašto se sve više i više kupaca odlučuje na ove proizvode