Prikazuje se svih 4 rezultata

Što je konvektor?

Konvektor (popularno norveški radijator ili panelni radijator) je jednostavno rješenje za učinkovito grijanje na struju. U Svijetu Grijanja BiH u ponudi imamo najprodavanije konvektore na svijetu –Noirot francuski konvektori. Noirot konvektori su najprodavaniji na svijetu te ih odlikuje vrlo elegantan i profinjen dizajn te izvrsna energetska učinkovitost. U usporedbi s drugim proizvodima iz kategorije, Noirot konvektori troše do 65% manje električne energije.

Način rada konvektora

Konvektor za grijanje koristi proces prirodne konvekcije. Hladan zrak je teži od toplog te se nalazi u donjem dijelu prostorije. Taj hladni zrak ulazi s donje strane u panelni radijator, prolazi kroz grijač i nakon toga topli zrak izlazi iz radijatora i ravnomjerno se raspoređuje po prostoriji. Snaga konvektora je u tomu što oni ne zagrijavaju svoje tijelo, već samo zrak koji prolazi kroz njih, te stoga predstavljaju zdrav i najekonomičniji izvor grijanja. Nema ventilatora koji diže prašinu i suši zrak.

Noirot konvektor – najbolji izbor za grijanje na struju

Noirot konvektori se proizvode u Francuskoj te posjeduju jedinstvenu patentiranu tehnologiju i najkvalitetnije komponente. Tajna Noirot uređaja leži u grijaču. Njihv patentirani RX Scilence grijač se zagrijava na maksimalno 350 °C, za razliku od ostalih uređaja koji se zagrijavaju na 450 °C. Zbog toga su Noirot konvektori dugovječniji te je jedan od razloga zašto je grijanje na struju sve popularnije.

To je razlog zašto na Noirot konvektore dobivate 5 godina garancije, a očekivani vijek trajanja je duži od 25 godina. IP24 zaštita od prskanja vode, tihi rad prilikom zagrijavanja i hlađenja grijaća osiguravaju potpunu sigurnost i udobnost prilikom uporabe. Ove konvektor grijalice su broj 1 izbor u Europi zbog svoje kvalitete i pouzdanosti. Uz Noirot konvektor i dobru izolaciju računi za struju neće biti previsoki zahvaljujući patentiranom grijaču, preciznom termostatu s odstupanjem od samo 0,1°C i senzoru koji provjerava temperaturu u prostoriji svakih 30 sekundi.

Široka ponuda Noirot konvektora

Bilo da vam je potreban WiFi konvektor (za mobilno upravljanje), konvektor za kupatilo, konvektor za grijanje jedne sobe ili čitavog doma/stana, ne brinite. U ponudi imamo Noirot konvektore raznih vrsta i snaga, a uz našu pomoć zasigurno će te odabrati proizvod koji je idealan za vaše potrebe!

Noirot panelni radijatori dolaze u sljedećem rasponu snaga:

  • 1000W, 1500W, 2000W i 2500W
  • U ponudi su ANALOG, DIGITAL i Wi-Fi verzije

U nastavku se uvjerite zašto su Noirot konvektori najprodavaniji i najbolji u Europi te zašto je grijanje na struju jako povoljno.