Konvektori NOIROT – najbolji konvektori za grijanje!

Električni konvektori su jednostavno rješenje za učinkovito grijanje. Isplativo za cijeli dom, postoje i brze i jednostavne prijenosne opcije dostupne za jednokrevetne sobe. U Svijetu Grijanja u ponudi imamo najprodavanije konvektore na svijetu – konvektori Noirot.

Kako rade Noirot konvektori?

Noirot konvektori koriste proces prirodne konvekcije. Zrak koji je hladan nalazi se ispod, ulazi u panelni radijator, prolazi kroz grijač i nakon toga topli zrak izlazi iz radijatora i ravnomjerno se raspoređuje po prostoriji. Konvektori Noirot ne zagrijavaju svoje tijelo, već samo zrak koji prolazi kroz njih, te stoga predstavljaju zdrav i najekonomičniji izvor grijanja. Nema ventilatora koji diže prašinu i suši zrak.

Noirot konvektori se proizvode u Francuskoj, posjeduje jedinstvenu patentiranu tehnologiju i najkvalitetnije komponente. To je razlog zašto na Noirot proizvode dobivate 5 godina garancije, a očekivani vijek trajanja je duži od 25 godina.

Noirot konvektori – broj 1 konvektori u Europi

Bilo da želite konvektor za mobilno upravljanje, kupatilni radijator, konvektor za grijanje jedne sobe ili čitavog doma/stana, ne brinite. U ponudi imamo raznorazne modele i vrste gdje će te, uz našu pomoć, zasigurno odabrati proizvod koji je idealan za vaše potrebe!

U nastavku se uvjerite zašto su Noirot konvektori najprodavaniji i najkvalitetniji konvektori u Europi i svijetu.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Filter pretrage