Savjeti

NOIROT konvektori – najbolji električni konvektori na svijetu!

Noirot je spoj europske elegancije i francuske sofisticiranosti. Osnovan u Laonu u Francuskoj i već 75 godina grije srca i domove tisućama ljudi.

Noirot električni konvektori su najprodavaniji panelni radijatori na svijetu koje odlikuje vrlo elegantan i profinjen dizajn te izvrsna energetska učinkovitost. U usporedbi s drugim konvektorima, Noirot konvektori troše do 65% manje električne energije. Ne možemo ga dovoljno nahvaliti jer su mu prednosti zaista neosporne i ima toliko kvaliteta zahvaljujući tehnologiji i ulaganju u ovaj proizvod, zbog kojeg su kupci diljem svijeta i više nego zadovoljni.

Drago nam je da su pogodnosti Noirot konvektora prepoznate i u BiH, a za sve vas koji prvi puta čujete za ovaj brend, pročitajte koje su sve njegove primamljive prednosti.

Zašto odabrati Noirot konvektor?

Zato što imaju 5 godina garancije i doživotnu garanciju na nečujan rad
Zato što štede električnu energiju
Zato što za samo 75 sekundi dostižu radnu temperaturu
Zato što ne isušuju zrak i ne podižu prašinu
Zato što su bezbijedni i za korištenje u kupatilu jer imaju IP24 zaštitu
Zato što su dizajnirani, razvijeni i proizvedeni u Francuskoj

Noirot Spot E-2

Kako funkcioniraju Noirot konvektori?

Noirot konvektori rade na principu konvekcije. Dakle, po prirodi je hladan zrak teži i nalazi se nisko na podu. Hladan zrak ulazi dakle s donje strane, zagrijava se i izlazi kroz gornji dio. Time je postignuta normalna cirkulacija zraka, bez upotrebe bilo kakvih ventilatora i ostalih pomagala.
Zrak struji kroz tijelo konvektora, a pritom se samo tijelo ne zagrijava. Upravo taj tijek toplog zraka osigurava da se odgovarajuća temperatura postigne za čak 75 sekundi!

Električni konvektori Noirot tijekom rada potpuno su nečujni, ploče im se ne šire uslijed zagrijavanja, a nemaju ni ventilator pa nema dodatnih neugodnih zvukova škripe, pucketanja ili puhanja.

Noirot konvektori griju milijune domova širom svijeta

Noirot je vrlo jednostavan za instalaciju i na ovu patetniranu tehnologiju dobit ćete 5-godišnje jamstvo!

Više od 75 godina Noirot grije mnoge obitelji i domove, a vrijeme je da ga i vi isprobate i uvjerite se u njegovu kvalitetu.

Nije upitna činjenica da su Noirot konvektora zaista najprodavaniji u svijetu. Tradicija duža od 75 godina, proizvodnja u 6 tvornica u Francuskoj, jedinstvena patentirana tehnologija, 5 godina garancije, očekivani radni vek duži od 25 godina glavne su karakteristike zbog kojih su Noirot konvektori već godinama jedni od najprodavanijih konvektora u Europi i BiH.

Noirot konvektori koje možete pronaći u našoj ponudi su električni konvektori od 1000, 1500, 2000 i 2500 W u analognoj i digitalnoj verziji (klik na analog ili digital). Cjelokupnu ponudu Noirot konvektora možete pronaći ovdje (klik).

Za sva pitanja naš stručan i simpatičan tim vam stoji na raspolaganju!
Kontaktirajte nas!