Prikazuje se svih 10 rezultata

Lider u Francuskoj i Europi na tržištu grijanja na drva

Osnovana u gradu Donchery 1924. godine, u regiji Champagne-Ardenne, Invicta se oslanja na učinkovitu proizvodnju.

Ljevaonica i emajliranje omogućuju joj da nudi široku paletu proizvoda i svake godine donosi nove inovacije u pogledu dizajna i tehnologije.
Invictina kreativnost i tehnološke inovacije nastavljaju i obnavljaju livački svemir. 308 zaposlenika pridonosi uspjehu Invicte,u vidu koncetracije znanja i talenta.

Danas se to znanje prostire u različite sektore kao što su: grijanje na drva, roštilj, kulinarska keramika, ukrasi, namještaj …

Invicta interno kontrolira 100% proizvodnog procesa: projektni ured, ovlašteni ispitni laboratorij, ljevaonica, emajliranje, površinska obrada, marketing i distribucija.
Peći, kamini i ugradbeni Kamini od lijevanog željeza proizvođača Invicta nose oznaku Origine France Garantie. Ova Potvrda je jedina potvrda koja može da garantira da je proizvod 100% francuski.

Ljevaonica Invicta

Specijalizirana za proizvodnju dijelova od lijevanog željeza s lameliranim grafitom (lijevano željezo GL), ljevaonica Invicta svake godine proizvodi više od 110.000 uređaja za sagorijevanje drva, tepsija, podloga za namještaj i roštilja.

ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 certificirano, ljevaonica Invicta zalaže se za kvalitetu i poštivanje okoliša.

Ljevaonica Invicta posjeduje vrhunsku opremu koja joj omogućuje redovito razvijanje novih dijelova za ljevaonice za Invictu ili druge kupce kooperante.
– Brzo izrađivanje prototipa (obrnuto oblikovanje bez alata, 3D ispis)
– Nekoliko linija za oblikovanje, uključujući DISAMATIC 280
– Linije za obradu, montažu, završnu obradu (kaljena boja, emajliranje).