Zašto električni kamin?

Ne postoji baš ništa poput osjećaja topline i udobnosti koju stvara užareni plamen i drvca. Međutim, otvorena vatra i kamin mogu sa sobom donijeti zabrinutost oko sigurnosti, održavanja i troškova.
Udobnost plamena, međutim, nije posve nedostižna; Realan efekt plamena koji pruža električni kamin može pružiti istu toplinu i udobnost kao stvarni plamen.
Za razliku od tradicionalnih kamina na drva i plin, električni kamini ne trebaju dimnjak i dovod svježeg zraka, te nude izvor topline bez emisije čestica. Svi naši električni kamini ne zahtijevaju dimnjak i ne proizvode dim.

Dimplex električni kamini

Kroz inovacije, istraživanje i razvoj, Dimplex je ocijenjen kao broj 1 proizvođač električnih kamina u svijetu.
Gotovo 70 godina Dimplex je prepoznatljivo ime na tržištu za električno grijanje. Danas ostaje lider u stvaranju i proizvodnji energetski učinkovitih električnih uređaja i sustava za grijanje, s više od 700 proizvoda u ponudi. Iskustvo i stručnost podudaraju se s duboko ukorijenjenim i kontinuiranim ulaganjem u nove ideje, modernim dizajnom i kontinuiranim inovacijama kako bi se osiguralo grijanje i pročišćavanje zraka koji definiraju tržište.

Pomoć pri odabiru

Ako ste novi u svijetu električnih kamina ili ste jednostavno još uvijek neodlučni, za vas smo pripremili sve potrebne informacije, opise koji su potrebni kako bi vidjeli na koji način funkcioniraju.
Inspirirani sadržajem na društvenim mrežama i mogućnošću da vidite zanimljive interijere, što nekada niste mogli, sada možete da se relaksirate, uživate i povežete još dublje sa svojom porodicom i prijateljima uz realan plamen vatre električnog kamina.
Jednostavni su za ugradnju, ne zahtijevaju nikakve dodatne radove i troše vrlo malo električne energije. Još ako odaberete kamin koji posjeduje izvor topline, vašoj sreći nema kraja!
U nastavku vam donosimo našu ponudu električnih kamina. Uvjeravamo vas da će te pronaći kamin koji će interijer i atmosferu vašeg doma podići na jednu skroz drugu razinu!

Prikazujemo 1–18 od 36 rezultata

Filter pretrage