Svijet se mijenja, ali vatra ostaje.”

Camina & Schmid Feuerdesign und Technik GmbH & Co. KG kao obiteljska tvrtka u Bissendorfu u blizini Osnabrücka i Rathenow-a proizvodi sistemske kamine, kao i grijaće i uloške za kamine za popločane peći i kamine u visokoj kvaliteti – i sve “Made u Njemačkoj “. Ukupno oko 190 zaposlenika radi u tvrtki i osigurava prave radne temperature, uključujući i one za vaš dom! Naši zaposlenici imaju dugogodišnje iskustvo i veliko znanje u području sustava izgaranja. Ponosni smo što se ističemo od konkurencije u ovom području! Bez obzira koji od naših proizvoda odabrali: To je ulaganje koje se isplati! Želimo vam puno ugode i uživanja tijekom pregledavanja naših stranica i odabira vašeg kamina ili sustava!

Kvaliteta izrađena u Njemačkoj!

U kultiviranom obliku, vatra je uvijek bila oličenje smirenja i opuštanja. Ne samo da utjelovljuje prirodnost i istinsku snagu, već daje i toplinu i sigurnost. Vatra je čisto zadovoljstvo. Vatra je ono što nas pokreće! Nadahnjuje nas i motivira da vam uvijek predstavimo trenutnu raznolikost bezvremenskih i visokokvalitetnih sustava kamina.
Uz sistemski kamin ili individualni kamin / popločanu peć tvrtke Camina & Schmid, možete unijeti malo elegancije i kvalitete u svoj dom.

Dizajn i tehnologija vatre na koju se možete osloniti!

Što se tiče tehnologije i sustava izgaranja, ne biste trebali praviti nikakve kompromise! U tvrtki Camina & Schmid vrlo izražena svijest o kvaliteti jedan je od glavnih prioriteta korporativne filozofije. Naše dobro strukturirane lokacije tvrtki u Rathenowu i Bissendorfu također odgovaraju tome. Njemačka proizvodnja – “Made in Germany” Camina & Schmid nudi vam izuzetno široku paletu serija. Ali uvijek postoji rješenje i za proizvode po mjeri. Nadamo se da ćete uživati u kvaliteti koju vam samo pruža Camina & Schmid!

Prikazujemo 1–18 od 27 rezultata

Filter pretrage