Prikazujemo 1–24 od 35 rezultata

Uvijek postoji Dimplex električni kamin koji odgovara

Ništa nije bolje od ugodne vatre ako želite topao i ugodan dom. S električnom vatrom koju je lako postići u svakoj prostoriji, to je postalo lakše nego ikad. Otkrijte iznimno široku paletu Dimplex električnih kamina.

Bez obzira volite li minimalistički ili autentičan dizajn, tražite li ugradbeni ili samostojeći kamin, ili više volite plug-and-play rješenje ili, budite sigurni da za sve ove probleme postoji barem jedan Dimplex električni kamin koji bi vam odgovarao.

Dimplex - Dio Glen Dimplex grupacije

Brend Dimplex dio je Glen Dimplex Consumer Appliances Europe. Oni proizvode električne kamine i peći. DC Dimplex je dio irske Glen Dimplex grupe. U cijelom svijetu, Glen Dimplex Group je najveći proizvođač električnih kamina te jedan od najvećih dobavljača malih kućanskih aparata.

Trenutno Glen Dimplex Group zapošljava oko 10.000 predanih i strastvenih radnika. Zajedno ostvarujemo promet veći od 2 milijarde eura.
Sjedište Glen Dimplex Consumer Appliances Europe nalazi se u Heerenveenu, Nizozemska. Iz našeg ureda radimo na europskom tržištu s brendovima, kao što su Dimplex i Faber fires, ali i drugim, visokokvalitetnim brendovima kojima su električni proizvodi glavni dio asortimana.