JØTUL – NORVEŠKA UMJETNOST

Jøtul je jedan od najstarijih svjetskih proizvođača peći, inserta i kamina.
Gradeći a ponosnoj norveškoj baštini, spojili smo vrhunsko majstorstvo sa 160-godišnjom tradicijom borbe sa hladnoćom. Dugo iskustvo nošenja sa skandinavskom klimom naučilo nas je da je toplina više od onoga što se može izmjeriti termometrom.

BORIMO SE PROTIV HLADNOĆE OD 1853.

Norveška priroda, kultura i obrt su životni dijelovi naše DNK. Naša strast za toplinom i majstorstvo ukorijenjeno u drevne tradicije pridavanja estetskih kvaliteta svakodnevnim predmetima, važni su sastojci u definiranju duha Jøtula.

KVALITETA ZA CIJELI ŽIVOT

Naši kupci zaslužuju potpuno najbolje peci, inserte i kamine. Zato su svi naši proizvodi napravljeni ručno, u Norveškoj, od najboljih dostupnih materijala. Zapravo, naša nedostignuta trajnost je glavni razlog zašto Jotul nudi najdužu garanciju na tržištu. Zbog toga upravo ne čudi da je naša Jøtul F 602 najčvršća, najviše kopirana i najprodavanija peć u povijesti.

LIJEVANO ŽELJEZO, IZBOR ZA GENERACIJE

Korištenje lijevanog željeza kao materijala utemeljeno je na nepropustljivom ispitu vremena. Dijelovi su ekstremno izdržljivi, no jednostavni za zamjenu i neće se iskriviti, čak ni nakon mnogo godina korištenja.

Prikazuje se svih 14 rezultata

Filter pretrage