BORIMO SE PROTIV HLADNOĆE OD 1853.

Jøtul je jedan od najstarijih svjetskih proizvođača peći, inserta i kamina.
Gradeći a ponosnoj norveškoj baštini, spojili smo vrhunsko majstorstvo sa 160-godišnjom tradicijom borbe sa hladnoćom. Dugo iskustvo nošenja sa skandinavskom klimom naučilo nas je da je toplina više od onoga što se može izmjeriti termometrom.

JØTUL – NORVEŠKA UMJETNOST

Norveška priroda, kultura i obrt su životni dijelovi naše DNK. Naša strast za toplinom i majstorstvo ukorijenjeno u drevne tradicije pridavanja estetskih kvaliteta svakodnevnim predmetima, važni su sastojci u definiranju duha Jøtula.

BEZVREMENSKI DIZAJN

Naši bezvremenski proizvodi premošćuju prošlost i sadašnjost i stapaju se sa arhitektonskim kvalitetama modernog životnog prostora. Oni spajaju norveško majstorstvo i funkcionalni dizajn s neposrednom privlačnošću i dizajnerskim kvalitetama koje se ističu od kratkoročnih trendova. Dok je ljepota u oku promatrača, dobar dizajn je svakako više od onoga što vidimo na prvi pogled. 

KVALITETA ZA CIJELI ŽIVOT

Naši kupci zaslužuju potpuno najbolje peci, inserte i kamine. Zato su svi naši proizvodi napravljeni ručno, u Norveškoj, od najboljih dostupnih materijala. Zapravo, naša nedostignuta trajnost je glavni razlog zašto Jotul nudi najdužu garanciju na tržištu. Zbog toga upravo ne čudi da je naša Jøtul F 602 najčvršća, najviše kopirana i najprodavanija peć u povijesti.

LIJEVANO ŽELJEZO, IZBOR ZA GENERACIJE

Korištenje lijevanog željeza kao materijala utemeljeno je na nepropustljivom ispitu vremena. Dijelovi su ekstremno izdržljivi, no jednostavni za zamjenu i neće se iskriviti, čak ni nakon mnogo godina korištenja.

Prikazujemo 1–9 od 14 rezultata

Filter pretrage