Prikazujemo 1–24 od 57 rezultata

Kamin na drva – KRATKI LUCY 16 TUNEL

Original price was: 5.590,00KM.Current price is: 5.090,00KM.

Kratki je tvrtka koja postoji na tržištu još od 1998. godine, kada su počeli proizvoditi rešetke za kamin. Danas je Kratki poznati i cijenjeni proizvođač kamina, peći, roštilja i pribora za kamin, čiji su roizvodi dostupni u gotovo 56 zemalja svijeta. Zbog dinamičnog razvoja, kvalitete i trajnosti proizvoda, Kratki se nalazi među vodećim proizvođačima kamina u Europi. Od samih početaka tvrtke, ideja je da proizvodi budu “dobri jer su poljski”, a razlikuje se od konkurencije zbog brige da se kupcima ponude sigurni i učinkoviti proizvodi.

Kratki proizvodi zadovoljavaju najviše standarde i u skladu su s najstrožim standardima. Visoka kvaliteta proizvoda i pristupačne cijene brzo su osvojili povjerenje i naklonost kupaca, a iznimno bogata i kvalitetna ponuda privukla je pozornost mnogih distributora širom svijeta. Kontinuirani napori i rad u izravnom kontaktu s krajnjim kupcem i ulaganja u proizvodne pogone omogućili su osvajanje vodeće pozicije u industriji.

Nastojimo izgraditi odnose s njima, kao i sa svojim zaposlenicima, na temelju vrijednosti bliskih obiteljskih veza. Prilikom ostvarivanja naših poslovnih ciljeva ne zaboravljamo standarde uzajamnog poštivanja i suradnje.

Razumijevanjem industrije od nule, fokusom na potrebe kupaca i brzim odgovorom na promjene na tržištu možemo se pohvaliti da smo jedan od vodećih europskih proizvođača kamina.

Proizvodi Kratki dostupni su u gotovo 60 zemalja svijeta.