Prikazujemo 1–24 od 64 rezultata

Kamin na drva – NORDFLAM PARMA

Original price was: 1.990,00KM.Current price is: 1.849,00KM.

Peć na drva – NORDFLAM SORA

Original price was: 1.490,00KM.Current price is: 1.249,00KM.

Peć na drva – NORDFLAM AUGUSTA

Original price was: 2.380,00KM.Current price is: 2.099,00KM.

Kamin na drva – Nordflam LB 700

Original price was: 2.150,00KM.Current price is: 1.899,00KM.

Nordflam – poljski proizvođač kamina i peći na drva

Tvrtka NORDflam ima preko 25 godina tradicije na polju uređaja za grijanje. Širok raspon kvalitetnih ugradbenih kamina na drva, peći na drva te svih dodataka koje karakteriziraju moderan dizajn, inovativna funkcionalna rješenja i trajnost, savršeno nadopunjujući interijer kuće te stvarajući predivnu atmosferu uz vatru.

Filozofija tvrtke Nordflam

Nordflam je poljska obiteljska tvrtka koja postoji od 1998. godine, za koju je važan odgovoran razvoj. Odnosi s našim okolišem: kupac, dobavljač, prirodno okruženje i lokalna zajednica su nam od posebne važnosti.
Nordflam dizajnira i implementira sigurnu, ekološku i kvalitetu koju kupci očekuju. Svi Nordflam ugradbeni kamini i peći prate najnovije europske standarde, a njihov dizajn je orijentiran na promjenjive zahtijeva tržišta.

Što nude Nordflam kamini i peći?

Svi NORDflam kamini i peći su izrađeni uz upotrebu kvalitetnih materijala i suvremenih proizvodnih tehnologija. NORDflam ponuda se neprestano mijenja i proširuje s novim modelima ugradbenih kamina i peći kako bi udovoljili zahtjevima svih kupaca te odgovorili na trenutne trendove u industriji kamina i grijanja općenito.

Nordflam nudi više od 70 proizvoda koji se distribuiraju brojnim distribucijskim kanalima, ističući pritom blizak odnos s poslovnim partnerima koji se temelji na međusobnom povjerenju i suradnji.

Zadovoljstvo kupaca uvijek nam je bilo na prvom mjestu, a integritet, iskrenost, pouzdanost i partnerstvo vrijednosti su koje cijenimo u svakodnevnom poslovanju.