Nordflam – poljski proizvođač kamina i peći na drva

Marka NORDflam ima preko 20 godina tradicije na polju uređaja za grijanje. Širok raspon visokokvalitetnih uređaja za grijanje, koje karakteriziraju moderan dizajn, inovativna funkcionalna rješenja i trajnost, savršeno nadopunjujući interijer kuće i stvarajući atmosferu obiteljskog kamina.

Filozofija tvrtke

Mi smo poljska obiteljska tvrtka koja postoji od 1998. godine, za koju je važan odgovoran razvoj. Odnosi s našim okolišem: kupac, dobavljač, prirodno okruženje i lokalna zajednica su nam od posebne važnosti.
Dizajniramo i implementiramo sigurnu, ekološku i kvalitetu koju očekuju naši kupci ugradbeni kamini i peći čiji je dizajn orijentiran na promjenjive potrebe tržišta.
Želimo diskretno pratiti naše klijente.

Razvoj tvrtke

Svi NORDflam proizvodi izrađeni su uz upotrebu visokokvalitetnih materijala i suvremenih proizvodnih tehnologija. Paleta proizvoda NORDflam neprestano se proširuje novim modelima ugradnih kamina i peći kako bi udovoljili zahtjevima svih kupaca i trenutnim trendovima u industriji grijanja. Naša je ponuda uvijek aktualna i svakodnevno se proširuje. Funkcionalni dodaci za roštilj iz naše ponude su kvaliteta uređaja koju potvrđuju stotine zadovoljnih kupaca. U ponudi su profesionalni roštilji na plin, dodaci za roštilj i vrtni kamini.

Prikazujemo 1–18 od 62 rezultata

Filter pretrage