Savjeti

Jøtul F 200 – zamjena za legendarnu Jøtul F 3 TD peć na drva

jotul f 200 peć na drva

Grijanje, ugođaj, kamini, peći na drva…Jeste li se ikada zapitali što je to tako magično u pucketajućoj vatrici, da čim smo u blizini peći ili kamina, sve brige kao da nestaju… Možda je to do umirujućeg zvuka, topline ili nešto treće, ali činjenica je da gotovo da i nema osobe koja ne bi voljela u svojem domu imati tako nešto, pa barem samo za ugođaj. Priče ispričane pored peći ili kamina prepričavaju se još dugo godina, gledanje filmova prelazi u neku novu, posebniju dimenziju, a blagdansko razdoblje čini se još čarobnije…

Grijanje uz Jøtul peći na drva

Zapravo, mnogima peć ili kamin na drva ne predstavlja primarni izvor toplinske energije, već svojevrsni dekorativni izričaj i stvaranje opuštajuće atmosfere. Čaša kvalitetnog crnog vina, dobro društvo ili možda kakva zanimljiva knjiga i ne treba vam zaista ništa više. ? No najbolje od svega je što kamin ili peć na drva ne mora isključivati jedno, da biste imali drugo – Jøtul ne pristaje na kompromise! ?

Jøtul F 205 peć na drva

Svima već dobro poznata peć na drva Jotul F 3 je krajem prošle godine povučena iz proizvodnje, ali je dobila svog službenog nasljednika – Jøtul F 200 seriju. Idealnu za zaljubljenike u moderan dizajn.
Peći su zapravo bezvremenskog dizajna zbog svojih jednostavnih i čistih linija i uklopile bi se u mnoge interijere, no ipak je nekako najviše možemo zamisliti u modernim, nisko-energetskim domovima. Iz F 200 serije u našoj ponudi možete pronaći 2 modela: Jøtul F 200 i Jøtul F 205   koja nema ukrasnog uzorka na staklu, za još ljepše uživanje u pogledu na vatru. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji izgaranja, omogućena je vrlo jednostavna instalacija, a male dimenzije i jednostavan dizajn čine ovu peć primamljivom za sve vrste interijera.

Još nije kasno da nabavite svoju Jøtul „ljubimicu“, koja osim što će grijanje učiniti zabavnijim i boljim, imat ćete zaista predivan komad „namještaja“ koji će vas služiti dugi niz godina.