Prikazuje se svih 7 rezultata

ROCAL - španjolski proizvođač kamina i peći na drva

rocal proizvodi
Svi ROCAL proizvodi proizvedeni su u cijelosti u Rocal tvornici koja se nalazi 50 km od Barcelone, bez posrednika, kako bi se zajamčio kvalitetan izvor svih materijala od kojih se sastoje naši kamini.​
 

Preko 30 godina iskustva u industriji grijanja

Rocal ima istu zadaću otkako je osnovan 1982. godine, a to je stvoriti niz proizvoda — samostojeće peći, ugradne module, ognjišta, roštilje..., sve što će vašem domu pružiti svu udobnost vatre.
 

Kvalitet i dizajn

Rocal je potpuno predan pružanju funkcionalnog i lijepog dizajna. Blisko surađujemo s dizajnerima kako bismo stvorili proizvode koji ujedinjuju najbolje kvalitete koje ćete cijeniti u svom domu.

Tvornica Rocal nalazi se u privilegiranom okruženju u blizini Barcelone.

Rocal nudi široku paletu proizvoda kako biste odabrali onaj koji najbolje odgovara vašem domu. Naše peći rezultat su visokotehnoloških metoda proizvodnje u kombinaciji s ručno izrađenim završnim obradama. Proces u kojem se pozornost posvećuje detaljima i koriste se samo najkvalitetniji materijali. Cilj nam je pružiti funkcionalan dizajn koji je ugodan oku.


Jamstvo i sigurnost

Osjećajte se sigurno znajući da su naši kamini dugovječni i da su naši proizvodi ispitani u skladu s europskim standardima kvalitete. Jedan od naših prioritetnih ciljeva je osigurati sigurnost u vašem domu kroz kvalitetne proizvode i profesionalne distributere i montere.
rocal izrada