Novosti

5 najprodavanijih proizvoda u 2023.

5 najprodavanijih kamina i peći u 2023 godini

Jedna jako uspješna je skoro iza nas te je pravo vrijeme za osvrt i analizu što ste vi, kupci najviše birali.
U ukupno trećoj godini našeg postojanja, ova godina nam je donijela mnoštvo divnih iskustava, novih kupaca i poznanstava. Predstavili smo par novih brendova, prikazali neke nove modele od starih partnera, sve s ciljem da vam ponudimo što bolja i raznovrsnija rješenja za vas i vaš dom!

2023. nam je opet ponudila dosta dobrih proizvoda i projekata, a ovih 5 je se posebno izdvojilo. Neki proizvodi su već poznati i sasvim očekivani (čitaj Nordflam ETNA), a par njih je ove godine doživjelo pravi boom i zasluženo našli svoje mjesto u ovom društvu odabranih.

Koji su to najprodavaniji proizvodi u 2023. godini, pročitajte u nastavku teksta.

1. NORDFLAM ETNA

S obzirom na naše objave s isporuka ove godine, mogli ste i sami pretpostaviti tko zauzima ovo mjesto. Etna je svoje mjesto broj 1. prisvojila i ne prepušta ga zaista nikomu.
Šalu na stranu, Nordflam Etna kamin na drva se zaista pokazao kao popularan i kvalitetan izbor među našim kupcima. Ne postoji dio BiH u kojem se ne nalazi barem 1 Etna kamin, što nas i ne ćudi, kada uzmemo u obzir snagu od 11 kW, tijelo od lijevanog željeza i cijenu od 1.990 KM.

Više o Nordflam Etna kaminu saznajte na linku: www.svijetgrijanja.ba/nordflam-etna/

2. NOIROT SPOT E2

Po prvi puta u našem zagrijanome svijetu, najprodavaniji proizvodi uključuju i električni konvektor Noirot Spot E II, koji je zbog svog minimalističkog dizajna i nevjerojatne učinkovitosti pridobio (i ugrijao) srca naših brojnih kupaca. Patentirani grijač omogućuje četiri puta brži prijenos topline uz istovremenu uštedu energije, što ga čini opravdanim izborom za velik broj domova.
Spot E II nam dolazi u dvije verzije (analogna i digitalna) a svaka verzija nam nudi 5 opcija snage: 500, 1000, 1500, 2000 i 2500 W.

Više o Noirot konvektorima saznajte na linku: www.svijetgrijanja.ba/noirot/konvektori/

3. JØTUL F 602 ECO

Da li je moguće da jedna top lista prođe bez Jøtul peći? Baš i ne.
Jøtul je napravio jako drastičan potez kada je sa tržišta povukao svoju najprodavaniju peć u povijesti – F 602. Međutim, Jøtul sa svojim proizvodima ne griješi pa tako nisu ni sa tim potezom. 😉
Iako naizgled iste, stara verzija i ova ECO verzija su potpuno različite. Sa novom tehnologijom i poboljšanim sustavom izgaranja, ECO verzija troši i do 60% manje drva, a pri tomu daje više topline.  

Više o ovoj bezvremenskoj peći: www.svijetgrijanja.ba/jotul-f-602-eco.

4. NORDFLAM ROTEN

kamin na drva nordflam roten

Novi kamin iz NORDflam serije proizvoda koji je brzo pronašao svoje kupce, zahvaljujući svom elegantnom dizajnu i kvaliteti. Tijelo kamina je izrađeno od posebnog, vrlo krutog i stabilnog čelika koji naglašava trajnost konstrukcije. Staklena keramika otporna na toplinu s elegantnim, crnim ukrasnim okvirom naglašava moderan stil proizvoda, a peć je obložena šamotnim ciglama kako bi se povećali parametri gorenja.

Više o ROTEN kaminu: svijetgrijanja.ba/kamin-na-drva-nordflam-roten-kutni/

5. DIMPLEX SIERRA

električni kamin dimplex sierra 72

Isto kao i Jøtul, ovaj popis je nemoguć bez nekog Dimplex električnog kamina. A krunu najprodavanijeg električnog kamine je uzela Sierra. To je inače novi model električnog kamina kojeg je Dimplex predstavio početkom ove godine, a veoma brzo je osvojila srca naših kupaca. Dolazi nam u 3 veličine, kontrola se vrši pomoću daljinskog upravljača, moguće ju je postaviti na zid, ugraditi ili postaviti na postolje koje dođe u pakiranju. Osim toga, u pakiranju dobivate i 3 opcije za dekoraciju: keramička goriva drvca, dekorativne kristale te dekorativne kamenčiće.

Više o Sierra električnim kaminima saznajte na linku: www.svijetgrijanja.ba/dimplex-sierra/.

To je to za ovu godinu! 2023. nam je opet ponudila dosta dobrih proizvoda i projekata, a ovih 5 je se posebno izdvojilo. Neki proizvodi su već poznati i sasvim očekivani (čitaj
Nordflam ETNA), a par njih je ove godine doživjelo pravi boom i zasluženo našli svoje mjesto u ovom društvu odabranih.

Zahvaljujemo Vam se što nas pratite i podržavate. Vidimo se u novoj (još boljoj, nadamo se) 2024. godini!