Novosti

NOIROT postaje INTUIS

noirot konvektori postaju intuis konvektori

NOIROT – brend koji već 75 godina grije domove diljem Europe i svijeta je dobio novo ime.
Francuski proizvođač električnih uređaja za grijanje koji je se na našem tržištu proslavio sa SPOT E2 konvektorima (najprodavanija serija konvektora na svijetu), od ove godine nosi naziv INTUIS.

Osnovan 1933. godine u francuskom gradu Laon, Noirot je se od samog početka specijalizirao za dizajn i proizvodnju pametnih električnih radijatora i grijača ručnika za dom. 1970. godine većinski vlasnik kompanije Noirot postaje Muller Grupa, jedna od vodećih svjetskih korporacija u HVAC području.

Danas je Muller Grupa, pored Noirota, vlasnik vrhunskih proizvođača električnih uređaja za grijanje (Airelec, Applimo, Auer, Campa, France Énergie, Muller Intuitiv), a svi brendovi i njihovi proizvodi će se sada prodavati pod zajedničkim imenom – Intuis.

TACTIC WiFi – nova serija Intuis (Noirot) konvektora

Osim promjene imena, Intuis (Noirot) nas je počastio i sa novom serijom konvektora naziva TACTIC WiFi.
Dizajn i tehnologiju je preuzeo od SPOT E2 konvektora, a ono što nam Tactic donosi jest :
WiFi kontrola,
digitalni zaslon,
nova 4 načina rada.

Digitalni zaslon s kontrolama na TACTIC WiFi konvektoru

Dakle, za razliku od SPOT E-2 konvektora, Tactic Vam, zahvaljujući CapaConnect aplikaciji, omogućuje povezivanje vašeg konvektora s vašim pametnim uređajem, čime dobivate potpunu kontrolu nad uređajem bez obzira gdje se nalazili.
U aplikaciji je moguće povezivanje više TACTIC uređaja, a pored podešavanja temperature, kontrole sobne te izmjene načina rada, moguće je i podešavanje rasporeda rada u periodu u 24 sata. To znači da rad konvektora možete u potpunosti prilagoditi vašoj dnevnoj rutini i aktivnostima, tako da Vas nikada ne dočeka hladna soba ili stan!

4 dostupna načina rada konvektora su:
1. Comfort – Najčešće korišten način rada. U ovom režimu, moguće je svojevoljno povećavanje i smanjivanje temperature.
2. Eco – režim štednje električne energije. Temperatura može biti postavljena između 7 °C i 30 °C.
3. Away – Režim koji se pali kada ste odsutni. Konvektor održava temperaturu od 7°C, sprječavajući na taj način smrzavanje.
4. Standby – Način rada koji zahtijeva malu količinu električne energije za napajanje određenih komponenti uređaja.

Dizajn i grijač ostaju isti

Izgled Tactic WiFi konvektora

Iako smo sa novim Tactic WiFi konvektorom dobili dosta novina, neke stvari su ipak ostale iste. A to su stvari koje su godinama krasile SPOT E2 seriju te su na njima i izgradili ime – dizajn i grijač.
Jer, zašto mijenjati nešto što je ionako dobro?

Moderni, minimalistički dizajn u kombinaciji s posebno dizajniranim, rebrastim rešetkama za što učinkovitiju raspodjelu topline u prostoriju će ostati vidljiv i kod TACTIC WiFi serije. Jedina razlika je u boji – za razliku od standardne bijele (što je bio slučaj kod SPOT E2), TACTIC dolazi sa mat varijantom bijele boje, čime dobiva još moderniji izgled.

Patentirani Noirot X grijač će biti glavni adut i u ovoj seriji. Posebno aluminijski grijaći element, sa svojim X oblikom dizajniran za razmjenu topline prirodnom konvekcijom:
• robustan i pouzdan
• jamči nečujan rad
• brzi porast temperature – brzo zagrijavanje prostorije

Tactic WiFi dostupan od maja/svibnja 2023.


Prvi primjerci novog Tactic WiFi konvektora u Bosnu i Hercegovinu stižu već u 5. mjesecu ove godine.
Biti dostupan u sljedeće 4 verzije (s obzirom na snagu): 1000 W, 1500 W, 2000 W te 2400 W.