Savjeti

Jøtul – novi brend u Svijetu Grijanja

jotul naslovna

Grijanje, ugođaj, kamini, peći na drva… Jeste li se ikada zapitali što je to tako magično u pucketajućoj vatrici, da čim smo u blizini peći ili kamina, sve brige kao da nestaju… Možda je to do umirujućeg zvuka, topline ili nešto treće, ali činjenica je da gotovo da i nema osobe koja ne bi voljela u svojem domu imati tako nešto, pa barem samo za ugođaj. Priče ispričane pored peći ili kamina prepričavaju se još dugo godina, gledanje filmova prelazi u neku novu, posebniju dimenziju, a blagdansko razdoblje čini se još čarobnije…

Bezvremenska norveška snaga

Ponosni smo što vam možemo predstaviti novi brend u našoj ponudi – norveški Jøtul. Već dobro poznato ime u svijetu kamina i peći sa 161 godina tradicije, te 30-godišnjom tradicijom na našem tržištu.
Prvi Jøtul modeli su se u našoj zemlji pojavili za vrijeme rata, kada je Kraljevina Norveška u sklopu humanitarne akcije poslala par stotina primjeraka sada već legendarne peći na drva – Jøtul F 602.
Najprodavanija peć na svijetu (do danas prodano preko 2 milijuna primjeraka) je tada grijala brojna ratom pogođena kućanstva, a stanovnici BiH su se mogli uvjeriti u bezvremensku snagu norveškog gusa.

Jøtul F 602 peć na drva – popularno “mali džin”

30 godina nakon, nakon dosta novih proizvoda i promjena, Jøtul je se pozicionirao na našem tržištu kao jedan od najkvalitetnijih proizvođača kamina i peći, što svjedoče i brojni zadovoljni korisnici diljem BiH.
Jøtul proizvodi ručno svoje proizvode i daje najdužu garanciju na svijetu – 25 godina. Njihovu proizvodnju karakterizira patentirana tehnologija koja jamči manju potrošnju drva do 30%.
 
Mi se nadamo kako ćemo nastaviti dugogodišnju tradiciju te uveseljavati naše kupce sa ovim vrhunskim norveškim proizvodima.
Našu Jøtul ponudu možete pogledati klikom ovdje, a za sve informacije nam se obratite. Stojimo na raspolaganju!

Vaš Svijet Grijanja BiH.