Savjeti

Top 5 najprodavanijih proizvoda u 2022.

top 5 najprodavanijih proizvoda u Svijetu Grijanja u 2022. godini

Jedna jako luda godina je iza nas (jaaaako luda), ukupno druga kako dočaravamo ljepotu plamena našim kupcima. Kada smo pomislili da od korone i mjera ne može gore, rat u Ukrajini je dobio svojih 5 minuta i direktno uzrokovao mnoge probleme u svim industrijama, pa tako i našoj.
Nedostatak robe na europskom tržištu u kombinaciji s velikom potražnjom na našem je izazvao potpuni kaos. A kaos je pogotovo bio vidljiv kad su kamini i peći u pitanju. Ovi proizvodi su obnovili staru slavu, a kupci su vidjeli da, bez obzira na silne sustave grijanja, bezbroj opcija i uređaja, drvo nikad neće izdati. 😉

Takva kakva je, 2022. nam je opet ponudila dosta dobrih proizvoda i projekata, a ovih 10 je se posebno izdvojilo. Neki proizvodi su već poznati i sasvim očekivani (čitaj Nordflam ETNA), a par njih je ove godine doživjelo pravi boom i zasluženo našli svoje mjesto u ovom društvu odabranih.

Koji su to najprodavaniji proizvodi u 2022. godini, pročitajte u nastavku teksta:

1. NORDFLAM ETNA

Da, znamo. Nikako niste ovo očekivali. Baš neočekivan izbor za prvo mjesto. Etna je svoje mjesto broj 1. prisvojila i ne prepušta ga zaista nikomu.
Šalu na stranu, Nordflam Etna kamin na drva se zaista pokazao kao popularan i kvalitetan izbor među našim kupcima. Ne postoji dio BiH u kojem se ne nalazi barem 1 Etna kamin, što nas i ne ćudi, kada uzmemo u obzir snagu od 11 kW, tijelo od lijevanog željeza i cijenu od 1.990 KM.

Više o Nordflam Etna kaminu saznajte na linku: www.svijetgrijanja.ba/nordflam-etna/

2. NOIROT SPOT E2

Po prvi puta u našem zagrijanome svijetu, najprodavaniji proizvodi uključuju i električni konvektor Noirot Spot E II, koji je zbog svog minimalističkog dizajna i nevjerojatne učinkovitosti pridobio (i ugrijao) srca naših brojnih kupaca. Patentirani grijač omogućuje četiri puta brži prijenos topline uz istovremenu uštedu energije, što ga čini opravdanim izborom za velik broj domova.
Spot E II nam dolazi u dvije verzije (analogna i digitalna) a svaka verzija nam nudi 5 opcija snage: 500, 1000, 1500, 2000 i 2500 W.

Više o Noirot konvektorima saznajte na linku: www.svijetgrijanja.ba/noirot/konvektori/

3. JØTUL F 602 ECO

Da li je moguće da jedna top lista prođe bez Jøtul peći? Baš i ne.
Jøtul je napravio jako drastičan potez kada je sa tržišta povukao svoju najprodavaniju peć u povijesti – F 602. Međutim, Jøtul sa svojim proizvodima ne griješi pa tako nisu ni sa tim potezom. 😉
Iako naizgled iste, stara verzija i ova ECO verzija su potpuno različite. Sa novom tehnologijom i poboljšanim sustavom izgaranja, ECO verzija troši i do 60% manje drva, a pri tomu daje više topline.  

Više o ovoj bezvremenskoj peći: www.svijetgrijanja.ba/jotul-f-602-eco.

4. DIMPLEX SIERRA

električni kamin dimplex sierra 72
Dimplex Sierra

Isto kao i Jøtul, ovaj popis je nemoguć bez nekog Dimplex električnog kamina. A tu krunu je uzela Sierra. To je inače novi model električnog kamina kojeg je Dimplex predstavio početkom ove godine, a veoma brzo je osvojila srca naših kupaca.
Dolazi nam u 3 veličine, kontrola se vrši pomoću daljinskog upravljača, moguće ju je postaviti na zid, ugraditi ili postaviti na postolje koje dođe u pakiranju. Osim toga, u pakiranju dobivate i 3 opcije za dekoraciju: keramička goriva drvca, dekorativne kristale te dekorativne kamenčiće.

Više o Sierra električnim kaminima saznajte na linku: www.svijetgrijanja.ba/dimplex-sierra/.

5. JØTUL F 100 ECO

Ovogodišnji popis najprodavanijih proizvoda zaključuje još jedna Jøtul peć.
Za razliku od F 602 ECO, model F 100 je nešto veći i dosta je drukčijeg dizajna. Predivna peć na drva koja će svakoj prostoriji dati “ono nešto”, a posebno veliku pažnju je izazvala IVE verzija ove peći – bijela, emajlirana boja.

Sve o F 100 ECO pronađite na linku: www.svijetgrijanja.ba/jotul-f-100-eco/.

To je to za ovu godinu! Iako dosta teška i puna iznenađenja, 2022. je bila jako zanimljiva. Ponudila nam je dosta novih proizvoda, predivnih i zanimljivih projekata te novih kupaca koji su zauvijek postali članovi Svijet Grijanja obitelji!

Zahvaljujemo Vam se što nas pratite i podržavate. Vidimo se u novoj 2023. godini!