Kamin na drva – osjetite moć plamena 

Kamin na drva vam daje neusporedivu toplinu i udobnost u vašem domu. Ovi tradicionalni proizvodi su zaštitni znak svakog doma u kojem se nalaze.
Bez obzira da li se radi o ugodnim trenucima s obitelji i djecom, večernjem druženju s prijateljima ili pak romantičnom zbližavanju sa voljenom osobom, kamini na drva su jednostavno nenadmašni kada je u pitanju stvaranje atmosfere. Naravno, osim romantike, ugođaja i estetike, njihova velika prednost je što se radi o najprirodnijem i ekološki najprihvatljivijem obliku grijanja, a u vremenima kada cijene energenata skaču iz dana u dan, jasno je da kamini na drva postaju sve logičniji izbor i sa financijskog stajališta.
Imajte na umu da su kamini ugradbeni te kao takvi zahtijevaju dodatnu opremu, oblogu, ugradnju i sve ostalo što ide uz njih.

Uz kamin dobivate:

  • Bezvremenski proizvod koji donosi ugodnu i toplu atmosferu u vaš dom
  • Moderan dizajn, solidna izrada i visoka kvaliteta
 

U Svijetu Grijanja možete pronaći kamine na drva visoke kvalitete

Ponosni smo na činjenicu da vam možemo ponuditi preko 500 različitih modela kamina, najpoznatijih svjetskih proizvođača: JøtulCaminetti Montegrappa, Kratki, Nordflam i Camina & Schmid.

Veliki izbor kamina vam omogućuje da izaberete baš onaj koji je po vašoj želji i mjeri. Možete izabrati kamin sa jednim, dva ili tri stakla, sa sustavom vertikalnog podizanja vrata (tzv. giljotina) , od lijevanog željeza ili čelika. Imamo i kamine većih i manjih dimenzija, moderna dizajnerska rješenja te, naravno, i one klasične, tradicionalne kamine.

U nastavku pogledajte našu bogatu ponudu te izaberite proizvod koji će biti centralni dio vašeg životnog prostora.

Prikazujemo 1–9 od 78 rezultata

Filter pretrage